Nasi/Bami Combinaties

Nasi/Bami Combinaties

45. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en Tjap Tjoy € 13,45
46. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en Foe Yong Hai € 13,45
47. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en Koe Loe Kai € 13,45
47a Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en kip in tausi saus € 13,45
48. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en Pisang Goreng € 13,45
48c. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en kip met ananas €13,45
49. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en niet pikante Indisch rundvlees € 13,45
49a Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en kip kerrie € 13,45
50. Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en pikante Indisch rundvlees € 13,45
50a Nasi/Bami met saté. Babi Pangang en kip in pikante saus € 13,45